Kunder

Gode, faste kunder

Størstedelen af mine kunder har jeg haft i ordrebogen i flere år, nogle helt tilbage til min start som freelancejournalist i 2005. Her kan du se nogle af mine kunder:

Folkeuniversitetet i Aarhus: Artikler og kommunikation, bl.a. pressearbejde for vidensfestivalerne Nordiske Nätter 2016 og Århundredets Festival 2017. Se fx:
’Det sjoveste folkefærd er finnerne’, interview med litteraturforsker Stefan Kjerkegaard, bragt i Aarhus Stiftstidende.

Videncenter for Folkeoplysning og Idrættens Analyseinstitut: Journalistiske artikler, analyser, research, interviews og undersøgelser. Se fx:
Idrætshøjskolerne er kraftcentre for udvikling, en undersøgelse om idrætshøjskolernes udvikling og vilkår, august 2016.
Handicapundervisning giver lokale dilemmaer, en artikel om, at en overraskende stor andel af kommuners penge til aftenskoler går til handicapundervisning.

FOA: Jeg har været fast sundhedsskribent for Fagbladet FOA siden 2012 og leverer en artikel til hvert nummer. Desuden skriver jeg artikler om især pædagogiske emner. Vi har samarbejdet siden 2005. Se fx:
Drop den kollegiale kage, en artikel om at styre sin sukkertrang, efterår 2016.

Region Midtjyllands Koncern HR: Artikler om ledelse og optimering af processer på især hospitalsafdelinger. Artiklerne bringes i et nyhedsbrev, der udgives ca. hver måned til ledere i regionen. Se nogle af dem her her:
Artikler om ledelse og procesoptimering

Sportsperfection.dk: Jeg har skrevet søgemaskineoptimeret web-tekst til hjemmesiden i efteråret 2016.
Sportsperfection.dk

Aalborg Kommune, fritidsafdelingen: Kommunens fritidspolitik har jeg sammenskrevet og redigeret både i 2010 og 2015. Se Aalborg Kommunes Fritidspolitik.
Desuden har jeg bl.a. skrevet en rapport om bevægelsesprojektet Aktivitet og Ansvar for Alle.

Vorespuls.dk (DGI og Nykredit): Jeg var webredaktør og opbyggede det journalistiske indhold på sitet fra dets start i 2010 til 2013. Vorespuls.dk handler især om løb, mountainbike, landevejscykling, kajak, svømning og livsstilsændringer. Samtidig var jeg med til at opbygge og vedligeholde vorespuls.dk’s Facebook-side.
Vorespuls.dk

VIA University College: Web-tekst om en række af VIA’s forsknings- og udviklingscentre.
VIA – forskning

Væksthusene i Aarhus: Jeg har skrevet web-tekst til Science Museernes hjemmeside om
Væksthusene.

DGI Vestjylland: Fra 2007 til 2015 var jeg redaktør for DGI Vestjyllands magasin Firkløver, som kom fire gange årligt til idrætsledere og kommunalpolitikere i Struer, Holstebro, Lemvig og Ringkøbing-Skjern Kommuner.

Videncenter for Arbejdsmiljø: Stramt strukturerede web-artikler om arbejdsmiljøforhold. Se fx:
Sundhedsaktører styrker ergonomi og bevægelse i dagtilbud